0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
SOSAM 3 бр. Подвижни Телефон на Шийката на Каишка за Фотоапарат Мобилен телефон, mp3, mp4 USB Флаш памет ID карта иконата (Черно + Розово + синьо)

SOSAM 3 бр. Подвижни Телефон на Шийката на Каишка за Фотоапарат Мобилен телефон, mp3, mp4 USB Флаш памет ID карта иконата

BGN 10.33
Налично

Продукти

Най-лесният и ефективен начин да носи със себе си мобилен телефон и смартфон!Каишка за мобилен телефон - той е здрав и удобен каучук, който носите на врата си и който лесно можете да прикачите вашия мобилен телефон или смартфон.
Потребителите, които имат порт за дантела на своите мобилни телефони, камери, MP3 и т.н., смятат, че това е перфектният начин да носите своите телефони.И можете да бъдете сигурни, че на вашия телефон, като по този начин не се губи и е без значение, тъй като той винаги ще имате под ръка.
Каишка за мобилен телефон, дори по-добре, отколкото да носят телефона в джоб, джоба или чантата си, защото до него е най-лесно да стигнем до.
Този каишка и удобен за носене на други видове приспособления, включително, но не само, MP3-плейъри, портативни игрални устройства и дори фотоапарати!
Търговия на дребно опаковка включени :
дантела от 3 бр.

Характеристики на продукта

Свързани продукти