0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Majic 12x16 Удължени высокоабсорбирующие кърпи от микрофибър, Почистващи кърпички (12 опаковки), Плюс 2 БЕЗПЛАТНИ бонус кърпички 9 X9

Majic 12x16 Удължени высокоабсорбирующие кърпи от микрофибър, Почистващи кърпички (12 опаковки), Плюс 2 БЕЗПЛАТНИ бонус

BGN 36.46
Налично

Продукти

Почистващи кърпички Majic от микрофибър са изработени от сверхмягкой уникална плюшени микрофибър, която безопасно и ефективно почиства повърхността с помощта на химически препарати или без тях.Те задържат течност, осем пъти повече от теглото си, те могат да се перат стотици пъти, и те изсъхват два пъти по-бързо от обикновените кърпи.
Те осигуряват блясък без разводите и власинките на битови и автомобилни повърхности, както и премахване на петна, мазнини, масло и др.
Всяка тъкан е удължен размер : 12 "x 16".
Почистващи кърпички Majics от микрофибър намалят време на прибиране на два пъти!Те ще станат вашето любимо почистващ препарат за почти всяка задача.В дома си те са идеални за миене на прозорци, избърсване на прах от мебели, събиране на прах и мръсотия с пола, за почистване на баня и кухня.Те са предназначени за почистване, сушене и полиране на всякакъв наличното у вас автомобил, камион, автобус, автомобил, лодка и / или мотоциклет.Те не поцарапают, не ще тичат и няма да оставят кърпичка на вашия автомобил.
Материал от микрофибър почиства, без добавяне на спрейове или химикали, така че тя е безопасна за деца, възрастни и домашни любимци.
Инструкции за грижа : Ръчно или машинно пране.Изсушава се в перална машина при ниска температура, не се гали.Не използвайте омекотител за тъкани, тъй като той запушва микрофибър и се отразява на производителността.Не отбеливайте.За постигане на най-добри резултати избягвайте измиване с други ворсистыми предмети.
Материал : 80% полиестер и 20% полиамид.
Опаковката съдържа : 12 салфетки от микрофибър Majic (12 "x 16") плюс 2 безплатни кърпи от микрофибър (9 "x 9").

Характеристики на продукта

Свързани продукти