0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
URPOWER Слънчева светлина 8 LED Безжичен Водоустойчив Сензор за Движение Външен Лампа за Патио, Палубата, Двор, градина с Автоматично захранване/выключением с активиран

URPOWER Слънчева светлина 8 LED Безжичен Водоустойчив Сензор за Движение Външен Лампа за Патио, Палубата, Двор, градина

BGN 24.68
Налично

Продукти


Преди първата употреба, моля, дайте батареям зареждайте в продължение на 2-3 слънчеви дни, преди да включва светлина за първи път.
Спецификация :
Нощен сензор : 10 Lux Автоматично определя на ден или на нощ
Литиево-йонна батерия : 3,7 На 900 ма
Автоматично откриване на деня или нощта
Брой на светодиодите : 8 светодиода
Размери : 125*96*50 мм
Сензор за движение : откриване разстояние до 3 метра и 120 градуса.
8 Led са предназначени за 8 топки лампи в един светильнике, а не за 8 лампи
Моля, задайте устройството с лице на юг и се уверете, че на слънчеви панели могат да получават слънчева светлина директно, без никакъв подслон или стъкло.Той може автоматично се включва / изключва при откриване на сензор за движение.Слънчеви панели улов на слънчева енергия през деня, осигуряване на покритие до 12 часа след пълно зареждане.Като дневни зарядно устройство, инсталирайте го на улицата и го оставете да се наслаждават на слънцето.
Описание :
Използвайте този led светлина сензор за вашата градина, двор, тераса, веранда, тераса, езеро, зеленчукова легла, алеята на песента или всяко друго място на открито, където се изисква осветление.Като е устойчив на атмосферни условия и жаростойким светильником, можете да го инсталирате, без страх от увреждане на околната среда.
Съдържание на пакета :
1 x Слънчев Датчик за движение PIR Light
1 x Расширительная-часова-панта
1 x Инсталационните Винтове
1 x ключов щифт
1 x Ръководство на потребителя., при засичане на движение активира "ярка светлина".Бележки :
Два режима на работа : Выключенный / Светъл. "Ярка светлина" се изключва след 30 секунди след спиране на движението.Честит слънчева светлина автоматично се изключва за спестяване на енергия; през нощта тя се включва когато се открие сензор за движение, за да можете да намерите своя път.Тъй като за пълното зареждане отнема около 6-8 часа, го кратко време на зареждане на батерията е идеално за кратка зима.

Характеристики на продукта

Свързани продукти