0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Стикербранд Декор за дома и офиса Vinyl стенни художествена карта на света с участието на Земя Стикер на стената - на Разположение в няколко цвята, 21 x 51. Лесно се нанас?

Стикербранд Декор за дома и офиса Vinyl стенни художествена карта на света с участието на Земя Стикер на стената - на

BGN 24.80
Налично

Продукти

Най-новата тенденция за интериорен дизайн - добавяне на винил рисунки на вътрешни стени.Това е по-лесно, отколкото да наеме художник, и много по-евтино.По-малките парчета могат да се готвят в продължение на няколко минути.Начин на приготвяне на по-големи парчета, отнема малко повече време.Етикети може да се прилага за всички гладки повърхности като стени, прозорци, плочки, огледала и врати.Всеки един от нашите проекти е снабден с прости инструкции за подражание.
ЗАЩО да КУПИТЕ СТИКЕР на СТЕНАТА STICKERBRAND?Стикербранд се занимава с производство на стенни стикери с 2007 година. Ние сме продали над 1 милион стикери и бяха представени на HGTV, в МРЕЖАТА си САМ " и многобройни ПУБЛИКАЦИИ.Имаме над 5000 дизайн и нови дизайни се добавят всеки ден.Всички наши етикети се произвеждат собствените си сили, и ние сме на националната компания в САЩ. ДА, можете да закупите по-евтини стикер от чужбина за няколко долара, но качеството им е и материал, меко казано, оставя много да се желае.ДАЙТЕ СТИКЕРБРАНДУ ШАНС, И ВИЕ ще СТАНЕТЕ негов ФЕН.

Характеристики на продукта

Свързани продукти