0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Силиконов калъф от TPU с Мрамор модел NYKKOLA за Apple iPhone 5 5S 5SE, Лъскава Прозрачна Мека Амортизирующий Броня, Защитен калъф (стил 4)

Силиконов калъф от TPU с Мрамор модел NYKKOLA за Apple iPhone 5 5S 5SE, Лъскава Прозрачна Мека Амортизирующий Броня,

BGN 15.94
Налично

Продукти

Серия седалките True Protective за i Phone 5 5 S 5 SE Marble Case - Колекция текстури с HD-принтом от NYKKOLA
Описание на продукта
- Е съвместимо само с i Phone 5 5 S 5 SE!
- Този калъф не само осигурява защита на вашия телефон, но и да поддържа дебелината на корпуса е минимален.Това, определено, е идеалният случай за тези, които искат да се открояват на фона на останалите!
- Здрав и интелигентен дизайн от 2 части, мек омекотяване на бронята от TPU / силиций в комбинация със здрав корпус от поликарбонат прави вашето устройство с тънък, но напълно защитени!
- Висококачествена 3 D текстура Ultra-HD, напечатанная на обратната страна на този принт никога не слезе и не выцветет!Той ще си остане нов и блестящ, докато не го смените на ново устройство!
- Пълен и лесен достъп до порта за зареждане, гнездо за слушалки, бутон за изключване на звука, бутони за регулиране на звука и бутона за изключване на звука.Вашето устройство остава напълно функционален, когато тя е в джоба.
- Осигуряване на лесна защита, този калъф за вашия телефон, устойчив на надраскване и удар, лесно се облича и да стреля.
- Напълно амортизирующий броня от TPU гарантира, че вашето устройство е напълно защитени от падане / удар.
Пакетът включва :
1 х Калъф с Мрамор модел
.

Характеристики на продукта

Свързани продукти