0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Неограничен Пътуване Титановая Вилица Туризъм Лъжичка, Прибори За Хранене На Открито Спорк

Неограничен Пътуване Титановая Вилица Туризъм Лъжичка, Прибори За Хранене На Открито Спорк

BGN 12.50
Налично

Продукти


Идеален за къмпинг, туризъм и ежедневна употреба, Лек и преносим, което го прави идеален за къмпинг, туризъм, пътуване, риболов, планинско катерене или за съхранение в колата, за всеки случай.По този начин, вие сте защитени на нашите 90-ДНЕВНА ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ без въпрос, който е подкрепен и от обслужване на нашите клиенти от световна класа.
Характеристики на чист титан 1 : Лека като алуминий, твърда стомана, здрави и екологично устойчив, устойчив на въздействието на киселини и основи, никога няма ръжда!
Характеристики на чист титан 2 : Титан - този метал, който е безвреден за човешкия организъм.Лека Градинска Трапезария съдове от 100% титан, Екологично чисти прибори за хранене и посуда за готвене
Характеристики на продукта
Материал : Титан (чист сорт 1 или 2)
Устойчив на температура (-253? -1668?)
Лека като алуминий, твърда стомана, здрави и екологично устойчив, устойчив на въздействието на киселини и основи, никога няма ръжда!
90 дни 100% Гаранция за връщане на парите без въпроси, подкрепена с обслужване на нашите клиенти от световна класа
Описание на продукта
Най-добрите изделия от титан за външно ползване, ние наистина выделяемся сред други!
Отличен материал : Изработен от чист титан, без никакви вредни химикали и утайки от тежки метали, отговаря на стандартите на Европейския Съюз и Съединените Щати.
Устойчивост на бактерии и бактериостаз : всяка храна може да се съхранява дълго време, и я лесно се притеснявам, няма метален мирис, продукти от един слой структура могат да бъдат изложени на директна открит огън.
Висока температурна устойчивост : Устойчиви към въздействието на температурата (-253? -1668?), може да се прилага за миялни машини и дезинфекция при ултра високи температури.
ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ БЕЗ РИСК :
Благодарение на това, че тези дискове са изработени от титан, те продължават дълги години.

Характеристики на продукта

Свързани продукти