0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Захранващ Адаптер BiXPower 5V 3A AC-DC, одобрен от UL, с жак 4,0 x 1,7 mm

Захранващ Адаптер BiXPower 5V 3A AC-DC, одобрен от UL, с жак 4,0 x 1,7 mm

BGN 36.00
Налично

Продукти

Адаптер за захранване 5 На променлив ток в постоянен.
Този захранващ адаптер за променлив ток в постоянен преобразува мощност 110 ~ 240 v променлив ток с мощност 5 vdc с максимална изходна мощност 15 W (3 ампер).
Характеристики :
Универсален вход : 100-240 vac 50/60 Hz
Сигурност : Съответствие на UL/CE
Съответствие с изискванията на Ro HS
Високата ефективност на Вътрешен диаметър 1,70 mm) Полярност на изхода : положителна (положителен (+) вътре и отрицателния (-) на външната страна на щепсела.
Изходно напрежение : 5 vdc,
Макс.Изходен ток : 3 A
* Този адаптер на захранване е постоянно изходно напрежение, но променлив ток. 3 A (Усилвател) - това е просто максимален изходен ток, който може да осигури този захранващ адаптер, и това не е реалният ток.Действително изходен ток ще варира в зависимост от нуждите на устройство, към която той се храни.Ако на изхода на източника на захранване се поддържа постоянно напрежение, а след това съпротивлението на товара се определя изходен ток (закон Omagh).Ако устройството има нужда от храна ток 1 А, този адаптер ще се сервира само храна удар, 1 А. Той не може да "принуди" да тече допълнителен ток.По този начин, този адаптер можете да използвате за подмяна на всеки адаптер за захранване 5, а максималният изходен ток, което е по-малко от 3 А.
Моля, уверете се, че поляритета и размера на изходния конектор отговарят на штекеру dc вашето устройство.Този адаптер е предназначен само за използване в закрити помещения.
.

Характеристики на продукта

Свързани продукти