0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Ротор диск спирачки ACDelco 18A1039 Специално изпълнение От страна на предния пътник В Събирането на

Ротор диск спирачки ACDelco 18A1039 Специално изпълнение От страна на предния пътник В Събирането на

BGN 24.28
Налично

Продукти


Спирачни ротори ACDelc Performance
Съдържат специални конфигурации остриета, които осигуряват голям въздушен поток и оптимално отвеждане на топлината.
Функция и признаци на износване
Научете повече за спирачки ACDelc Performance и за това, как те се вписват в Спирачната система, от посочените по-долу информация за продукта.Проверени Националния институт на правосъдието и полицията на щата Мичиган.
Накладките ACDelc Performance
Гумирани анкерни скоби (безшумни скоби).
Спирачен Ротор :
ФУНКЦИЯ : Въртящ се диск помага да се забави или да спре превозното средство, когато накладките притиска към повърхността му (дискови спирачки)
ПРИЗНАЦИ на ИЗНОСВАНЕ : Пулсация на педалите (да не се бърка с нормалната работа на ABS), скърцане или са смилане шум, ниска височина на педалите на спирачките, колата дърпа наляво или надясно при спиране.Имат полимерное свързващо покритие, което действа като броня срещу атмосферни влияния.Спирачната система може да има хидравлично налягане до 1000 паунда (450 кг) за всеки от четирите спирачки.Използвайте демпфированную металургия на желязо, което помага за намаляване на шума, вибрациите и разсее топлината.
ПРИЗНАЦИ на ИЗНОСВАНЕ : Стрекочущий, са смилане или визжащий шум, трудности със спиране на автомобила.
Апарати и джанти цилиндрите в двигателя трябва да се проверява при всяка проверка на спирачките и обслужва или замени, ако е необходимо.
Накладките :
ФУНКЦИЯ : Плоски облицовка с фрикционни материали в контакт с ротора, което помага да се забави или да спре превозното средство (дискови спирачки).Фаска и вдлъбнатини, отговарят на изискванията на ОЕ, осигуряване на някои от същите характеристики, че и накладките на оригинално оборудване.
Проверка на спирачните магистрали върху предмета на ръжда, пробиви или видими течове (може би можете да го направите, но ако е необходимо, консултирайте се с квалифициран специалист).

Характеристики на продукта

Свързани продукти