0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Калъф за Galaxy S6, Powertrue [Тежкотоварни] Калъф за Galaxy S6 с екстремна защита / Здрав, но тънък двуслойни защитен калъф с поставка за Samsung Galaxy S6 (версия 2015) (Доживотна гаранция)

Калъф за Galaxy S6, Powertrue [Тежкотоварни] Калъф за Galaxy S6 с екстремна защита / Здрав, но тънък двуслойни защитен

BGN 27.87
Налично

Продукти

Поставете новия си Samsung Galaxy S6 в този невероятен калъф Bluebox и мигновено ще усетите чувствен допир и малко тегло.
Този калъф осигурява пълна защита на корпуса от тънките, не се изисква голям обем модерен корпус, който подобрява естетиката на вашето устройство.
Осигурява ежедневна защита от удари, драскотини, мръсотия, прах и ежедневни опасности.Пълен достъп до всички контроли и лесен начин за осигуряване на вашето устройство минимална громоздкость и балансирана защита.
Illusion Box е собственик и единственият оторизиран продавач на марката Bluebox.В момента има продавачи, които се изброят универсални продукти в раздел "нашият продукт".Нито един от тях не авторизован Illusion Box, и сега ние работим с екип за защита на авторски права, за да разследва техните действия по нарушаване на авторските права.
Bluebox е регистрирана търговска марка, защитена от Закона на съединените щати за търговската марка.

Характеристики на продукта

Свързани продукти