0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Калъф за iPhone 6s, Калъф за iPhone 6 LoHi Лек, Тънък, с Плътно в близост Калъф-броня [без драскотини], делото от неплъзгащи микрофибър [Е], Матов калъф за Apple iPhone 6 6s 4,7 инча - Син

Калъф за iPhone 6s, Калъф за iPhone 6 LoHi Лек, Тънък, с Плътно в близост Калъф-броня [без драскотини], делото от неплъзгащи

BGN 23.83
Налично

Продукти

Целта на марката Lo Hi :
Lo Hi се занимава защита на електронни устройства, от които сте зависими.
Нашите продукти са същите модерен и професионален, както и вие.Ние просто предоставяме подходящ аксесоар в съответствие с вашите индивидуални нужди.
Доживотна гаранция от Lo Hi :
Lo Hi се стреми към 100% удовлетвореност на нашите клиенти, предвижда доживотна гаранция на корпуса.По всички въпроси, свързани с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще изпълним вашата заявка се бързо и без проблеми.
Препоръчва Описание :
* Уникален дизайн САМО за Apple i Phone 6 / 6s 4,7 инча.Тънък и лек, осигурява добра защита за вашия i Phone 6 6s
* Елегантен дизайн идеално се съчетава с вашия i Phone 6 и оборудван с точни отвори за запазване на оригиналния външен вид на телефона.
* Вътрешната повърхност от микрофибър, със защита от надраскване предпазва вашия телефон в рамките на своята практика, запазвайки го в първоначалния си вид при ежедневна употреба.
* Лесен монтаж и демонтаж.
* Достъп до всички контроли и функции; - Добри деколтета, за говорител, камера и други портове
[Моля, обърнете внимание : ]
Цветът на продукта може да се различават малко в отделни монитори.Ние се опитахме да направим всичко възможно, за да представи истинския цвят на продукта на изображенията на дисплея
Начин на почистване :
Калъф за i Phone, изработен от TPU или КОМПЮТЪР, лесен за почистване.Можете просто да го почиствате с вода с перилен препарат.
Съдържание на опаковката :
1x делото Калъф за i Phone 6 / 6s 4,7 инча.

Характеристики на продукта

Свързани продукти