0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Skil SPT70WM-RT Трион Quatch 15 Ампера 10-1/4 инча. Дискова трион с магниевым червячным, fwd (Сертифицирана възстановена)

Skil SPT70WM-RT Трион Quatch 15 Ампера 10-1/4 инча. Дискова трион с магниевым червячным, fwd (Сертифицирана възстановена)

BGN 32.12
Налично

Продукти

Многофункционален гаечен ключ, който се съхранява в дръжка за удобство.Моля, обърнете внимание, обаче, че възстановени устройства, получени от производителя, могат да включват или да не включват аксесоари, посочени в този списък. Острието SKILSAW 10-1/4 инча е включено в комплекта за оптимално рязане директно от кутията.Пристига Нов Шеф Big Cuts.В комплекта са включени : Дискова трион Sawsquatch 15 Ампера 10-1/4 инча с магниевым червячным задвижване - SPT70 WM-RT, мултифункционален инструментален ключ.Благодарение на магниевой дизайн, латунному червячному шофиране и двухпоточному двигателя, предназначенному именно за рязане, този трион е проектиран така, че да е безмилостен.Останете верни на гаранцията на 180-дневна гаранция за връщане на пари, плюс годишната ограничена гаранция.Renewed - това е вашият надежден дестинация употребявани и преработени продукти, които са проверени и тествани за ефективност и изглеждат като нови.

Характеристики на продукта

Свързани продукти