0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Лампа за Инсталиране на Вълни с Абажуром от Медни Тръби Еднозначна Марка в Селски Стил с 4 Гнезда за Лампи с Мощност 160 Вата Боядисана Тапицерия

Лампа за Инсталиране на Вълни с Абажуром от Медни Тръби Еднозначна Марка в Селски Стил с 4 Гнезда за Лампи с Мощност

BGN 34.16
Налично

Продукти

1. Гаранция за качество
Всички наши продукти имат гаранция за качество 2 години.
Това полузаподлитое планина идва от компанията Unitary Home World.Ние сме професионален производител на осветителни тела и гарантираме, че ще ви предоставим най-доброто качество и най-често срещана категория осветителни тела.Всички продукти на завода трябва да бъдат подложени на строг контрол за сигурност, за да можете спокойно да ги използвате.
2.Материал
Основната част от този бижутерия, изработена от метал.
3.Завърши
Го покритие, боядисан, а на цвят - мед.
4. Размери на продукта
Височина само на осветителното тяло е 9,8 инча, дължина - 20,4 инча, ширина - 20,4 инча.
5. Напрежение
Напрежението от това осветително тяло е 110-120 В това, ако ви трябва 220-240 В, моля, свържете се с нас.
6. Власт
Има 4 гнезда за лампи с нажежаема жичка E26, максимална съвместима мощност на една лампа е 40 W.So мощност изделия е 4 *40 W = 160 Вата. (крушки в комплект не са включени).
7. Приложимо тип лампа с нажежаема жичка.
Можете да използвате лампи с нажежаема жичка, КФЛ и led крушки.Но ние препоръчваме да използвате КФЛ капацитет по-малко от 5 W или led лампа, което позволява да се пести енергия и удължава живота.
8. Прилагането на космическите технологии
Тази лампа е подходяща за трапезария, кухня, хол, спалня, фоайето, но това е само предложение, може да изберете къде ще бъде монтиран в съответствие с вашите истински нужди.
9. Опаковка
В комплекта има всички аксесоари.
10. Обслужване на клиенти
Ако стоката е повредена при получаване, моля, не се колебайте да се свържете с нас с помощта на съобщения, ние трябва да ви отговори в рамките на 24 часа.Ако имате някакви други проблеми с продукта, също така можете да ни напишете имейл и ние сме готови да се погрижат за вас.
.

Характеристики на продукта

Свързани продукти