0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Дървообработваща машина HICO 4 x 6 инча Лента и Дискова Машина за Опесъчаване на Едро

Дървообработваща машина HICO 4 x 6 инча Лента и Дискова Машина за Опесъчаване на Едро

BGN 7.00
Налично

Продукти

Лентови-дискова машина за опесъчаване HICO създадена за трайност и удобство.
Той е идеален за всички работи по дограма, лесно шлифует, изглажда и премахва всички назъбени ръбове и занозы на вашата дърво и пиломатериалах.
Той е снабден с двигател с мощност от 1/2 с. л., който осигурява надеждна работа.Лентата се навежда от 0 до 90 градуса в зависимост от нуждите на вашата конкретна заготовки, докато тежки чугунени основа предпазва от вибрации.
Благодарение на всичко това, в допълнение към 6-инчов широк прозорец диск, вие ще имате възможност шлифован всичко, което си пожелаете.
До шлифовальному диск приложен здрава работна маса от алуминий.
Торцовочный калибър, на ограничителен дъска и отвор за прах с диаметър от 2,25 инча идват като стандарт.ЗА ХИКО
Компанията HICO е основана през 2000 г. и е специализирана в разработването и производството на висококачествени инструменти за тази индустрия.Компанията притежава уникален асортимент от продукти за обработка на дървесина, в които са включени електрически инструменти, инструменти за тревни площи и градини, универсален работното място, както и пълен набор от резервни части на професионално ниво. След повече от 14 години работа под вещото ръководство на HICO не само достигна пионер лидер равнище на индустрията, но и спечели репутацията на висока креативност и надеждност.Днес продуктите на HICO се предлага многобройни клиенти по целия свят, и всички те са добре приети от всеки потребител.

Характеристики на продукта

Свързани продукти