0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Умно седалка iZEN. Удължен /Rmt контрол. Пълен набор от функции: 3 регулируеми топли седалки, 3 регулируеми на температурата на водата, 5 регулируеми положения дюзи и топ?

Умно седалка iZEN. Удължен /Rmt контрол. Пълен набор от функции: 3 регулируеми топли седалки, 3 регулируеми на температурата

BGN 28.14
Налично

Продукти

Интегриран, мултифункционален, много полезно бидета за вашата баня.Стилен дизайн, лесен за инсталиране Предоставя на своите потребители хигиена.Осигурява ви високо удовлетворение Патентована технология на инжекторите удължава живота на дюзи (1 джоб с 3 дупки в форсунке от неръждаема стомана).Един пулверизатор играе най-важна роля в системата за биде, тъй като водата се пръска и се подава чрез форсунку.Топла сушилня, Седалка с подгряване, Патентована дюза с 1 джоб и 3 дупки; 4 режима на пране : Турбо, Задни, Колебательный, Жена. 4 настройка на налягането на водата, 4 настройка на седалката и температурата на водата Режим за спестяване на енергия 1, Сертификати : c / UL (търговски), c / UPC и FCC.i Zen ще ви задоволи атрактивни цени, като предлага : различни режими на пране, 5 различни положения дюзи, 3 настройки на температурата на водата и на седалката, 4 настройка на налягането на водата и 3 настройки за управление на сушилня, която предоставя пълен набор от функции за вашите нужди.Произведено в Южна Корея.

Характеристики на продукта

Свързани продукти