0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Биологичното палмово масло за смилане на зърно в мозъка 24 грама

Биологичното палмово масло за смилане на зърно в мозъка 24 грама

BGN 34.82
Налично

Продукти


Е отличен източник на витамин Д.Този продукт не облучается, не се обработват канализационным утайки и не са произведени от генетично модифицирани материали.Те ни защитават.Хранителни мазнини произвеждат мазнини, необходими за изолация и поддържане на топлината.
Нашето шортенинговое палмово масло е опакован в нашия бизнес в Бразилия и тръгва в САЩ в картонени кутии с тегло 50 килограма с помощта на хранителни обшивки и се зарежда в транспортни контейнери за превоз.Съдържа по-малко наситени мазнини, отколкото маслото.
Мастно-разтворимите витамини A, D, E и K се нуждаят от мазнини, за да бъде биологично достъпни.
Подходящ за вегетарианци и вегани.Да се съхранява далеч от пряка слънчева светлина.Съдържащият се в него витамин е помага да се забави окисляването и отопление, което го прави естествен стабилен И ПОЛЕЗЕН МАСЛО.Удължава срокът на годност на вашия продукт.Масло физически се извлича чрез механично пресоване при хигиенни условия с използване само на пара и налягане.
Ние не използваме никакви разтворители или химикали на нито един етап от производството.Биологичното палмово масло Grain Brain Shortening се извлича от целулоза плодове, събрани ръчно с биологично отглеждани палми.Съхранение в хладни и сухи условия.

Характеристики на продукта

Свързани продукти