0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Набор от стоки от първа необходимост за фотоапарат Canon PowerShot SX520, SX530 и SX540 HS с акумулаторна батерия NB-6L и зарядно устройство + 3 филтър UV/ CPL / ND8 + Комплект

Набор от стоки от първа необходимост за фотоапарат Canon PowerShot SX520, SX530 и SX540 HS с акумулаторна батерия NB-6L

BGN 34.72
Налично

Продукти

В комплекта са включени :
♦ 1) Комплект филтри Vivitar от 3 части с многослойно покритие HD (67 mm UV / CPL /ND8)
♦ 2) 67 мм Силна комбинация от Pro Tulip за обектив
♦ 3) Точност дизайн FA-DC67 A Преходни пръстен (67 мм)
♦ 4) Дубликат батерия NB-6 L за Canon
♦ 5) Зарядно устройство на Canon NB-6 L / Panasonic DMW-BCM13 / JVC BN-VH105
♦ 6) Точност дизайн, Комплект за почистване на фотоапарата и обектива от 5 части
Този набор от филтри Vivitar с многослойно покритие HD от 3 теми съдържа набор от стъклени филтри с многослойно покритие, които оптимизират вашите впечатления от снимки и защитава своите обективите от надраскване и прах.Включва филтри UV (ултравиолетови), CPL (кръгли издаде лицензия за същата дейност), ND8 (неутрална плътност) и корпуса на филтъра.
Сенник за обектив Pro Hard, предназначени за предотвратяване на нежелан разсеяна светлина в обектива и предпазва предната част на обектива от случайно удря.Лесно прикручивается към всеки обектива с 67-миллиметровым монтиране на филтъра.
Този преход пръстен осигурява планина с дърворезба 67 мм, за монтиране на помощни лещи, бленд или филтри на предния панел съвместим цифров фотоапарат Canon Power Shot.Закрепва с помощта на байонетного на закрепване.
Максимум мощност на снимане с помощта на тази мощна литиево-йонна батерия NB-6 L.
Това е най-бързо многовольтное зарядното устройство се свързва директно към вашия електрически контакт или автомобилната контакт 12 v и зарежда батерията за около 60-90 минути.
Този комплект за почистване от 5 теми съдържа всичко, което някога е необходим за правилното почистване на лещи, включително и салфетки за почистване на лещи, кърпа за лещи, течност за почистване на лещи, четка за корупция и памучни тампони.

Характеристики на продукта

Свързани продукти