0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Интерактивна Играчка За Котки, ПЕТБАБА От Естествена Сизалевой Въжета, Подвесная Риба

Интерактивна Играчка За Котки, ПЕТБАБА От Естествена Сизалевой Въжета, Подвесная Риба

BGN 24.44
Налично

Продукти

Интерактивна играчка за котки PETBABA
Играчки PETBABA са изработени от висококачествен материал, който си ползва с добра репутация благодарение на своя оригинален дизайн и искусному производство.
Те са подходящи за това, че вашият приятел е играл в ролята на кэтчера, което доставя голямо удоволствие и помага за подобряване на отношенията, а също е добро упражнение.
Това е изключително ценни подаръци, които ще придружава вашите приятели в детството и засили удоволствието от тяхната вярност през целия си живот.
Играчки PETBABA позволяват да се чувстват близките на ангел-пазител, който ще бъде внимателно да защитава вашия партньор завинаги и всеки ден.
Въведение PETBABA
PETBABA е регистрирана търговска марка в Америка и Европа.
Концепцията на марката се състои в това, да се създаде красив живот за вашите закадычных приятели.
Компанията е специализирана в разработването и производството на стоки за домашни любимци : Каишка, Нашийник, Шлейка, Дрехи, Переноска, Купа, Груминг, Играчка и така нататък.
Качество и детайли за изделия отразяват стремежа на личността към съвършенството, тъй като всеки предмет има своя уникална история и душата.
Не забравяйте за първоначалното си намерение да направи добри окончания, ПЕТБАБА винаги е бил на страната на вашите колеги, че каквото и да се случи.

Характеристики на продукта

Свързани продукти