0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Плътни завеси Lootus Home Fashion с топлоизолация - полиестер - Черен - 52 x 84 инча - Черен

Плътни завеси Lootus Home Fashion с топлоизолация - полиестер - Черен - 52 x 84 инча - Черен

BGN 33.58
Налично

Продукти

Защо да изберете Утепленную гъста щори?
Докато много от нас се наслаждават на слънчевата светлина, понякога е необходимо да се поддържа в стаята тъмнината в светлата част на деня.Най-честата причина за затъмняване на стаите в деня на време е да се гарантира комфортен и спокоен сън.
Независимо от това, дали спящата в нощен работник, който спи следобед, на дете, което по-добре да си почива, без ярка светлина, или някой, който е болен и има нужда от тъмнина, за да си починете добре, има много причини за това, че част от деня да се запази стая в тъмното.
Черни завеси Lootus се различават по-добро качество.Няма нищо по-добро от добър нощен или дневен сън, който ще ви позволи да се събуди отпочинал и да се чувстват съвсем нормално.Ето как тези плътни завеси наистина ви помагат.
Характеристики
1. Той е подходящ за : до късно, спане, сменяеми работници, възрастните хора, децата, родителите, учениците, хората, склонни към мигрена, оператори на компютри.
2. Това гарантира, че дори и да чувствително се спи, не ви потревожат звуци по улиците.
3. Това няма да даде на външния свят да проникне в личните си моменти, за да можете максимално да се насладите на спокойствие с членовете на семейството и приятели.
4. Той не прави никакви вид на прах или кърлежи.Това означава, че вие не ще да изложи детето си на прах, които причиняват алергии.
5. Лесна поддръжка и почистване.
Съдържание на кутията
Една (1) панел. (52 инча на 84 инча).

Характеристики на продукта

Свързани продукти