0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Уникален Голям Звезден Гоблен с Преговарящите, на Хипитата, на Бохемската Чаршаф, Индийски Стенни Гоблени в Стил Бохо, Завесата в Стил Хипи, Плажен Каре - Плюшено Де?

Уникален Голям Звезден Гоблен с Преговарящите, на Хипитата, на Бохемската Чаршаф, Индийски Стенни Гоблени в Стил Бохо,

BGN 36.96
Налично

Продукти

Нашата маркова красива мандала с омбре - незаменим нещо в стил бохо.Омбре - това е френска дума, обозначаваща цвят с фон тон или различни цветове.
Ръчно изработени от 100% памук с ярък модел на мандала.Много универсални, можете да ги използвате на плажа, като стенни суспензии или в леглото или в хола.
Цвят :
Както е показано на фигура с многоцветными нюанси.
Специалност :
Задължително ястие по всяко време на годината за всички любителите на традиционните ястия.Това е рядка красота, която не трябва да пропускате истински коллекционный предмет - Ръчно пране в СТУДЕНА вода. - Пере отделно - да НЕ се ПЕРАТ С ДРУГИ ПРЕДМЕТИ - НЕ изсушава се в перална машина - да НЕ се използва белина или силни препарати, тъй като това може да доведе до боядисване run.it могат да се перат на ръка в хладка вода. мека гладене придава продукт прекрасна гледка
Този гоблен печатни, а не ватиран или тъкани; той не е проектиран като подогнанной кърпи.Гоблен се отпечатва само от предната страна.

Характеристики на продукта

Свързани продукти