0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
POP Out World - Серия на световната архитектура Храма на Христос Спасител в Москва

POP Out World - Серия на световната архитектура Храма на Христос Спасител в Москва

BGN 21.46
Налично

Продукти

POP Out World - това е басейн в света марка за 3 D-пъзели с игрални автомати.Асортимент от POP Out World, произведени от компанията Scholas Оод в Южна Корея, включва в себе си широка гама от уникални сгради, превозни средства, предмети и животни от цял свят.
Ние се надяваме, че ще се наслаждавате на нашите пъзели така, както ни харесва им да развиват и ние бихме искали да чуем вашите идеи за това, какви пъзел бихте искали да сме разработили следващия път.
Храмът на Христос Спасителя) - катедралата в Москва, Русия, на северния бряг на река Москва, в рамките на няколко пресечки югозападно от Кремъл.Като общата височина от 103 метра (338 метра), това е най-високата православна християнска църква в света.
Сегашната църква е втората, стои на това място.За изграждане На първоначалната църква, построена през 19-ти век, отне повече от 40 години.Той е бил разрушен през 1931 г. по време на комунистическо управление на Йосиф Сталин.Приема се, че събарянето ще освободи място за колосален на Двореца на Съвета, който така и не е построен, така че църквата е възстановен през 1990 г., на същото място.
Първоначалната църква е място за провеждане на световна премиера на известната увертюри Чайковски "1812 година" от 1882 година. (Източник : Уикипедия).

Характеристики на продукта

Свързани продукти