0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Работно Спирачен Ротор ACDelco 18A1001

Работно Спирачен Ротор ACDelco 18A1001

BGN 34.38
Налично

Продукти


Обслужване и поддръжка
Следните процедури за проверка и техническо обслужване може да помогне за предотвратяване на потенциални проблеми със спирачки :
Проверявайте нивото на спирачната течност при всяка смяна на маслото.Проверени Националния институт на правосъдието и полицията на щата Мичиган.Спирачната система може да има хидравлично налягане до 1000 паунда (450 кг) за всеки от четирите спирачки.Ограничена уплътнение с логото на ACDelco.
Апарати и джанти цилиндрите в двигателя трябва да се проверява при всяка проверка на спирачките и обслужва или замени, ако е необходимо.
Функция и признаци на износване
Научете повече за спирачки ACDelc Performance и за това, как те се вписват в Спирачната система, от посочените по-долу информация за продукта.
Спирачни ротори ACDelc Performance
Съдържат специални конфигурации остриета, които осигуряват голям въздушен поток и оптимално отвеждане на топлината.
Спирачен Ротор :
ФУНКЦИЯ : Въртящ се диск помага да се забави или да спре превозното средство, когато накладките притиска към повърхността му (дискови спирачки)
ПРИЗНАЦИ на ИЗНОСВАНЕ : Пулсация на педалите (да не се бърка с нормалната работа на ABS), скърцане или са смилане шум, ниска височина на педалите на спирачките, колата дърпа наляво или надясно при спиране.
Проверка на спирачните магистрали върху предмета на ръжда, пробиви или видими течове (може би можете да го направите, но ако е необходимо, консултирайте се с квалифициран специалист).Фаска и вдлъбнатини, отговарят на изискванията на ОЕ, осигуряване на някои от същите характеристики, че и накладките на оригинално оборудване.Имат полимерное свързващо покритие, което действа като броня срещу атмосферни влияния.При шофиране - това е повече от просто средство да стигнем до работа и обратно, това е вашата работа.Характеристики и предимства
Ротори и фрикционни спирачки ACDelc Performance разработени в съответствие с изискванията на полицията.

Характеристики на продукта

Свързани продукти