0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Спирачен ротор ACDelco 18A1257

Спирачен ротор ACDelco 18A1257

BGN 14.93
Налично

Продукти


Квалифициран специалист трябва да изпълни следното : Проверка на спирачните маркучи на предмета на несигурност или напукване на Проверка на накладки и накладки за износване или замърсяването на спирачната течност или консистентной смазани Проверка на лагери на колелата и преси за балиране на Регулиране на ръчната спирачка (ако е необходимо) Ротори и Фрикционни механизми, предназначени за полицейски коли.
Спирачни ротори ACDelc Performance
Съдържат специални конфигурации остриета, които осигуряват голям въздушен поток и оптимално отвеждане на топлината.Фаска и вдлъбнатини, отговарят на изискванията на ОЕ, осигуряване на някои от същите характеристики, че и накладките на оригинално оборудване.
Знаехте ли това?
Когато натиснете педала на спирачката, вие създавате на спирачното усилие, 10 пъти надвишаващ сила, което причинява колата в движение.Ограничена уплътнение с логото на ACDelco.
Накладките ACDelc Performance
Гумирани анкерни скоби (безшумни скоби).
ПРИЗНАЦИ на ИЗНОСВАНЕ : Стрекочущий, са смилане или визжащий шум, трудности със спиране на автомобила.При шофиране - това е повече от просто средство да стигнем до работа и обратно, това е вашата работа.Характеристики и предимства
Ротори и фрикционни спирачки ACDelc Performance разработени в съответствие с изискванията на полицията. Анкерни плочи система за задържане на Nucap (NRS), където това е възможно.Проверени Националния институт на правосъдието и полицията на щата Мичиган.Сменяйте течността в съответствие с препоръките на ръководството на t Owner.
Обслужване и поддръжка
Следните процедури за проверка и техническо обслужване може да помогне за предотвратяване на потенциални проблеми със спирачки :
Проверявайте нивото на спирачната течност при всяка смяна на маслото.
Накладките :
ФУНКЦИЯ : Плоски облицовка с фрикционни материали в контакт с ротора, което помага да се забави или да спре превозното средство (дискови спирачки).

Характеристики на продукта

Свързани продукти