0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Ротор на предната спирачка специално изпълнение ACDelco 18A1503

Ротор на предната спирачка специално изпълнение ACDelco 18A1503

BGN 37.90
Налично

Продукти


Функция и признаци на износване
Научете повече за спирачки ACDelc Performance и за това, как те се вписват в Спирачната система, от посочените по-долу информация за продукта. Анкерни плочи система за задържане на Nucap (NRS), където това е възможно.
Квалифициран специалист трябва да изпълни следното : Проверка на спирачните маркучи на предмета на несигурност или напукване на Проверка на накладки и накладки за износване или замърсяването на спирачната течност или консистентной смазани Проверка на лагери на колелата и преси за балиране на Регулиране на ръчната спирачка (ако е необходимо) Ротори и Фрикционни механизми, предназначени за полицейски коли.
Спирачен Ротор :
ФУНКЦИЯ : Въртящ се диск помага да се забави или да спре превозното средство, когато накладките притиска към повърхността му (дискови спирачки)
ПРИЗНАЦИ на ИЗНОСВАНЕ : Пулсация на педалите (да не се бърка с нормалната работа на ABS), скърцане или са смилане шум, ниска височина на педалите на спирачките, колата дърпа наляво или надясно при спиране.
Какво прави той
Спирачната система се поставя силата на триене към колелата, за да се забави или да спре превозното средство.Полицейски подложки са специално разработени в съответствие с изискванията на полицията и на община варна.
Спирачни ротори ACDelc Performance
Съдържат специални конфигурации остриета, които осигуряват голям въздушен поток и оптимално отвеждане на топлината.
Апарати и джанти цилиндрите в двигателя трябва да се проверява при всяка проверка на спирачките и обслужва или замени, ако е необходимо.Фаска и вдлъбнатини, отговарят на изискванията на ОЕ, осигуряване на някои от същите характеристики, че и накладките на оригинално оборудване.При шофиране - това е повече от просто средство да стигнем до работа и обратно, това е вашата работа.
Накладките :
ФУНКЦИЯ : Плоски облицовка с фрикционни материали в контакт с ротора, което помага да се забави или да спре превозното средство (дискови спирачки).

Характеристики на продукта

Свързани продукти