0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Кабел стерео слушалки с отворена задната част на GRADO RS1e Референтен серия

Кабел стерео слушалки с отворена задната част на GRADO RS1e Референтен серия

BGN 33.86
Налично

Продукти

Замисляли ли сте се, че чуват запалените любителите на музиката и какво ви е, може би, не е ли достатъчно?Grado RS1e - това е точката от която няма връщане, така че имайте в предвид, переступите този праг, и вие никога повече да не можете да използвате слушалки масово търсене.След като се запознаете с този елегантен звуков шедьовър, вие ще разберете, на какво се отнасят.
.. Те са отлични в това, за да придадат на вашата музика реална яснота, и са едно от най-приятните презентации на най-високо ниво, които някога съм чувал в слушалките-вкладышах.Аз открих, че те трябва да са запознати с почит почти на всяка музика, която съм им дал, и те са добре балансирани за средно и неговата нива на слушане.Още една победа Градо. - Уди Шърман
В новия RS1e от Grado се използва друг вид червено дърво ръчна изработка, отколкото в предишните модели.В слушалките се използва сложен процес на втвърдяване, който оптимизира качеството на звука и им придава нов облик.RS1e побира 50-мм динамичен конвертор и 8-жилен в конфигурацията на открито.В резултат се получава гладка, контролиран и свързан звук с подробна динамика.Честотна характеристика варира в диапазона 12-30 khz, а водачите се качват с точност до 0.05 db. С тегло 9 грама слушалки са пример за чудесата на Майката природа, с прекрасен дизайн от светло червено дърво.RS1e - това е шедьовър в колекцията Grado.
"Единствените слушалки, които ти всякога трябва". - Плейбой.

Характеристики на продукта

Свързани продукти