0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
MeMoreCool Домашен Текстил Сладки Мультяшные пишеща Машина Първокласен Дизайн Памук и 4 бр. Комплект Спално бельо Меки Завивки за Момчета и момичета Мультяшные Кърпи Пъ

MeMoreCool Домашен Текстил Сладки Мультяшные пишеща Машина Първокласен Дизайн Памук и 4 бр. Комплект Спално бельо

BGN 34.83
Налично

Продукти

Моля, обърнете внимание, че одеало в комплекта не е включена.Пухени със скрит цип, в него може да поставите вашето одеяло.За да получите подходящ одеяла, моля, отделете одеяло в нашия магазин.
На някои от снимките може да бъде описан 4 или повече възглавници, но нашият продукт се доставя само с 1 или 2 възглавници.
Машинно пране със студена вода; да Не се избелва; Изсушава се в перална машина на слаб огън; Глади на средна; да Не се излага на химически почистване.
Моля, обърнете внимание :
1> Me More Cool е регистрирана търговска марка и единственият оторизиран продавач на продукти под марката Me More Cool.
2> Me More Cool високо цени мнението на всички клиенти, за подобряване на продажбите, също така, ако нещо не ви устройва, моля, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, за възможно най-доброто решение.
Me More Cool - компания, специализирана в износа на стоки за дома.Продуктите ни струва скъпо, и изисквания за качество на нашите продукти са много високи.Нашата цел не се състои в това, да предоставят на купувачите на евтини продукти, а в това, да предоставим на нашите клиенти деликатна живот.

Характеристики на продукта

Свързани продукти