0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Собствени Картини с маслени Бои MUNKN, Ръчно Рисувани, Артистичен Интериор, Плакати, Стенни Художествена Картина, Дърво В Рамка, Декоративни Произведение на изкуство?

Собствени Картини с маслени Бои MUNKN, Ръчно Рисувани, Артистичен Интериор, Плакати, Стенни Художествена Картина,

BGN 14.14
Налично

Продукти

За нас :
Ние сме професионален продавач на произведения на изкуството.Тук има много велики художници.Те обичат изкуствата, имат богат и специален въображение, творчество.Можем да направим за вашите картини, различни видове чисти ръчно рисувани с маслени бои, като абстрактно изкуство, модерна тенденция, пейзаж и т.н. Разбира се, ние също можем да картини в съответствие с вашите изисквания.
Ние разполагаме с екип от строг контрол на качеството, професионални умения и талантливи художници, всяка картина -това са нашите артисти, които използват само висококачествени маслени бои и платно, 100% внимателно ръчно декориран, но на цената на много по-ниска, отколкото на пазара с класна картина, много е преференциална.
Характеристика на продукта :
-Подарък за вашите близки, роднини и приятели, а също така е идеален избор за украса на стените.
-Всички картини с маслени бои внимателно се проверяват от професионален контрол на качеството преди изпращане.
-Целият процес на изготвяне на изцяло се проследява, за да се уверите , че всичко е в идеалния случай.
-Висококачествен платно и дългогодишна блажна боя или акрилна боя, не са отпечатани снимки, които ние показваме, взети от реалния нашата галерия.
-Тъй като това е ръчно рисувана, ние не можем да потвърдим, че това е 100% , както е показано на снимките, когато получавате това, което поръчате
Къде да го закача?
-Продуктът е с различни размери, моля, изберете правилния размер, за да получите най-добър декоративен ефект.
-Това е изкуство подходящи за декорация на хотели, ресторанти, кафенета, зали, дневни и така нататък, също се използва като подарък.
Ние се гордеем с това, че надмина очакванията на нашите клиенти.По всички въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас.Ние ще ви помогнем да разрешите този проблем в рамките на 24 часа.

Характеристики на продукта

Свързани продукти