0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
The Force Awakens Междузвездни войни: Епизод VII (7) Комплект от 6 снимки с размер 8x10 - високо качество на ИГРАЛНИ филми

The Force Awakens Междузвездни войни: Епизод VII (7) Комплект от 6 снимки с размер 8x10 - високо качество на ИГРАЛНИ

BGN 29.42
Налично

Продукти

Да Пребъдат С Вас Силата На
Станете част от историята на киното с този набор от 6 картини "Междузвездни войни : пробуждане сила".Тези мини-фотопостеры (8 х 10 инча) ще се превърне в чудесен обект на колекционерска стойност за всички, които обичат "Междузвездни войни".
Кратко описание на този пакет от 6 снимки :
BB8, R2 D2, C3 PO - Портрет поколения droid от "Междузвездни войни", воссоединившихся на едно велико произведение на изкуството.Тези комплекти, за филма "Междузвездни войни" - това е чудесен артикул, който би могъл да се гордее всеки фен.Сцена във филма, където 3 дроида за първи път воссоединяются, наистина е вълнуваща сцена.
Плакат на филм с главен герой - Втората снимка в този комплект е демо версия на плаката за този филм.В него са събрани всички по-големи звезди на филма.Филмови звезди на този плакати - Рей (Дейзи Ридли), Фин (Джон Бойега), Хан Соло (Харисън Форд), принцеса Лея (Кари Фишър), Кайло Рен (Адам Драйвер) и BB8.
Рей (Дейзи Ридли) В този комплект са представени два произведения на изкуството Рей.Първо - отличен изстрел, където тя отива в пустинята с BB8. Второто произведение на изкуството изобразява Рей, убегающую на своя седящия ездач.
Кайло Рен имаме чудесен екшън-рамка на нов ситха Кайло Рен, който изглежда така, сякаш е готов да влезе в битка с няколко штурмовиками, стоеше до него.
Sturmovik В този комплект също има изображение на атака самолети, стреляющего от огнехвъргачката.Това е наистина зашеметяващ удар, който ще се превърне в чудесен обект на колекционерска стойност.
Търсите снимки от "Междузвездни войни" с висока резолюция? ..Дерзайте и използвайте Сила, за да кликнете върху бутона "КУПИ" и да стане собственик на част от историята на киното днес!
Ние сме водещ продавача снимки на!
.

Характеристики на продукта

Свързани продукти