0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Междузвездни войни: Епизод VII (7) The Force Awakens Droids 4 Пакет от 8x10 снимки с участието на герои BB8, R2D2 и C3PO.

Междузвездни войни: Епизод VII (7) The Force Awakens Droids 4 Пакет от 8x10 снимки с участието на герои BB8, R2D2 и C3PO.

BGN 19.35
Налично

Продукти

Да Пребъдат С Вас Силата На
Станете част от историята на киното с помощта на тази 4-те серия снимки на клиента "Междузвездни войни : Пробуждане сила".Тези мини-фотопостеры (8 х 10 инча) ще се превърне в чудесен обект на колекционерска стойност за всички, които обичат "Междузвездни войни".
кратко описание на този пакет от 4 снимки :
BB8 - Ние предлагаме два изображения с висока резолюция, най-новото допълнение към семейството на дроиди от "Междузвездни войни", което е известно като никой друг, като BB8.Тази малка дроид - единица ВВ, выступившее повече от 30 години след битката при Эндоре.Всеки фен, който събира материали за "Междузвездни войни", е наистина развълнуван от това ново на клиента.
BB8, R2 D2, C3 PO - Портрет поколения droid от "Междузвездни войни", воссоединившихся на едно велико произведение на изкуството.Тези комплекти, за филма "Междузвездни войни" - това е чудесен артикул, който би могъл да се гордее всеки фен.Сцена във филма, където 3 дроида за първи път воссоединяются, наистина е вълнуваща сцена.
R2 D2 - R2d2 съществува от самото начало на "Междузвездни войни" и е най-известен герой-дроидом от серията.
Търсите снимки от "Междузвездни войни" с висока резолюция? ..Дерзайте и използвайте Сила, за да кликнете върху бутона "КУПИ" и да стане собственик на част от историята на киното днес!
Най-ДОБРИЯТ Фотопродавец на !
Снимки с професионално качество
Нашите снимки са направени на 100-годишна архивна хартия премиум-клас с наситен гланц.
30-Дневна гаранция за връщане на парите
Можете да се върнете на снимките в рамките на 30 дни за пълно възстановяване на покупната цена.
Супер бързо време за доставка
Всички наши поръчки на снимките се обработват и се изпълняват .БЕЗПЛАТНА двудневна доставка с Prime !!.

Характеристики на продукта

Свързани продукти