0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Пръстен от Сребро 925 Проба с 3 Камъни, през Цялата Бял Топаз и Червен Рубин с Тегло До 1,28 Карата от Сребро 925 Проба с Камъни 3

Пръстен от Сребро 925 Проба с 3 Камъни, през Цялата Бял Топаз и Червен Рубин с Тегло До 1,28 Карата от Сребро 925 Проба

BGN 39.12
Налично

Продукти

Зодия : Скорпион, Стрелец
Стойност : постоянство, вярност, преданост и приятелство.Метафизични свойства Топаз включват сила, отнемане на напрежението и уравновешивание емоции.
Лечебните свойства на топаз : Събужда и помага за разбиране на экстрасенсорной интуиция и мистика.Насърчава да живеят истински в чувствата и действията, с вярност и преданост.Полезен за зрението и по време на раждането.
Източници на топаз : Южна Австралия, Бразилия, Мексико, Чехословакия и Невада.
Интересни факти : Смята се, че топаз е ефективен при лечение на проблеми, свързани с здравомыслием, астма, подагра, заболявания на кръвта, туберкулоза и безсъние.Известно е, че топаз събужда духовна душа и да допринася за позитивните и щастливите чувства.
Този атрактивен предмет е съвсем нов и се предлага с безплатен подарък опаковка, подбрани в съответствие с закупени от вас стока.Опаковка варира от изискана опаковка с поролоновыми вложки за луксозни кутии от черешово дърво с кожени вложки.
Всяка поръчка е напълно безопасно, независимо от цената.Тази застраховка ви предпазва от повреда или загуба на вашия продукт по време на транспортиране.Разходите за доставка и обработка включва и застраховка, така че няма нужда да се плащат отделно за застраховка.

Характеристики на продукта

Свързани продукти